1 szkl posiekanych orzechow
3 1/2 szlk maki
2 szkl brazowego cukru
2/3 szkl bialego cukru
2 l-czki sody oczyszczonej
1 l-czka soli
1 l-czka galki muszlatalowej
1 1/2 l-czki cynamonu
2 szkl dyniowego puree
1 szkl oleju
2/3 szkl mleka kokosowego
2/3 szkl wiorkow kokosowych
Piekarnik rozgrzac do 175
Polaczyc wsszystkie sypkie skladniki
Dodac reszte skladnikow i wszystko ladnie wymieszac
Piec w keksowce prze goddzine i 15 minut
Wyciagnac z piekarnika przykryc folia i zostawic na kolejne 10 minut
Zdjac folie i zostawic az bedzie chlodne
3 1/2 szlk maki
2 szkl brazowego cukru
2/3 szkl bialego cukru
2 l-czki sody oczyszczonej
1 l-czka soli
1 l-czka galki muszlatalowej
1 1/2 l-czki cynamonu
2 szkl dyniowego puree
1 szkl oleju
2/3 szkl mleka kokosowego
2/3 szkl wiorkow kokosowych
Piekarnik rozgrzac do 175
Polaczyc wsszystkie sypkie skladniki
Dodac reszte skladnikow i wszystko ladnie wymieszac
Piec w keksowce prze goddzine i 15 minut
Wyciagnac z piekarnika przykryc folia i zostawic na kolejne 10 minut
Zdjac folie i zostawic az bedzie chlodne