Calzone...pierog pachnacy Italia..

tatter

Moderator
Gru 21, 2005
7,253
4
0
Agatka @ 22 Jul 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=544686dzis zrobilam
wyszlo mi 6 sporych
nadzienie zrobilam z puszkowych pomidorow, boczku, salami, pieczarek i kukurydzy i ostrego sera

wyszlo obledne
maz zjadl 2 i stwierdzil ze jeszcze chce
ja dalam rade tylko jednego
icon_smile.gif

wygladowo nie wyszly piekne, ale w smaku :D
Agatko...bardzo sie ciesze!
 

Akulka

Member
Gru 28, 2005
29,115
0
0
Tatter, co ty robisz, ze takie rumiane ci wychodzą? Mnie, pomimo nasmarowania oliwa nie chcą ;-(....
 

Akulka

Member
Gru 28, 2005
29,115
0
0
Mówisz?
gruebel_2.gif

Mój piekarnik stary, może rzeczywiście sie termometr rozregulował
gruebel_2.gif
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

tatter

Moderator
Gru 21, 2005
7,253
4
0
Zwyczajnie , Akulko, pieke w piecu...nic szczegolnego...
 

Akulka

Member
Gru 28, 2005
29,115
0
0
W piecu
gruebel_2.gif

Aha, teraz rozumiem. Twój piec raczej nie ma niczego wspólnego z piekarnikiem, prawda?
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

tatter

Moderator
Gru 21, 2005
7,253
4
0
Alez jak najbardziej...nawet jest piekarnikiem! Ale bardzo nie lubie slowa piekarnik i wystrzegam sie go jak moge...
icon_wink.gif
 

iwona44

Member
Cze 13, 2007
3,226
0
0
Właśnie będę wstawiać calzone do pieca ,ale co miałam z tym przebojów to miałam,najpierw okazało się ,że będzie robione póżniej potem okazało sie ,że dopiero dzisiaj i tak po kolei od czwartku ciasto zaliczyło najpierw lodówkę ostatecznie wylądowało w zamrażarce ,a teraz dopiero się robi i to też na szybko,wkroiłam szynkę ,salami,bekon ,pomidory,sery różne gatunki,a i maznęłam keczupem sypnęłam ziołami,zawinęłam i teraz czekam ,aż piekarnik się rozgrzeje no i co z tego chłodzonego i mrożonego ciasta wyjdzie
 

tatter

Moderator
Gru 21, 2005
7,253
4
0
icon_biggrin.gif
Ciesze sie bardzo...